Yrkeskvinnan levererar och har bacill i systemet?

Jag är ensam hemma - såg att det finns fler som också störtnjuter av att vara ensamma hemme. (Hej Mona!!)

Det är faktiskt helt fantastiskt. Jag ligger på sängen och det är så tyst och skönt - det fläktar i gardinerna och är allmänt toppen. Enda smolket är att det är så förtvivlat varmt ftersom solen fortfarande ligger på. Ställer man sig för nära rullgardinen (och det menar jag att man typ bör stanna på minst 50 cms avstånd!) riskerar man brännskador, I kid you not. Det liksom vibrerar i luften och dessutom är datorn varm i knät och hade man nu mensvärk eller nåt liknande vore det väl smutt med en varm dator på magen men jag är redan ap-varm och dessutom har jag nog trillat på en bug av nåt slag. Det gör ont överallt och jag mår sommin Diva gjorde igår så det är väl nåt som florerar... Nu ska jag INTE gå in på tröttsamma hälsotillstånd igen för då får jag byta namn på bloggen från "yrkeskvinnan" till typ "liktornar och skurgumsknän" eller "valium och annat kul i mitt medicinskåp" eller nåt sånt. Hehe. Jag har tagit en Ipren.

Jag träffade min syster idag på FÖRMIDDAGEN (det ni) för lite häng som inte inbegrep barnpassning eller msn. Det var mys. Mysigt. Mys mys. (Min syster tycker om det ordet så jag blev tvungen att retas.)
Det har ju visat sig att folk ofta har några såna där ord...som t ex "unna sig" som jag fick kommenterat. Håller med. Utrycket i sig är lite små-urkigt, samtidigt som jag ju gillar konceptet...ibland. Dock ej dyra handväskor å så... fast nu far jag nästan med osanning - det är så pinsamt men jag vet med mig att jag har sagt att när mitt företag nån (j*kla) gång gör lite vinst ska jag ... köpa en dyr fin STOR handväska i skinn. Den får säkert kosta en....två tusen kronor. Sjönk jag i folks aktning nu? Det vore ju trist...Jag skäms lite grann, och lär nog itne köpa nån dyr handväska. Men man vet aldrig...
På samma sätt som jag då och då gillar att u*a mig saker kan jag ju tänka mig att det faktiskt råkade bli så att jag faktiskt sl*ntrade hela vägen från Hornstull till Södra station, helt korrekt enl definition, lite planlöst så där... Jag gillar bara inte ordet.
 
Nu ska vi inte haka upp oss på det. Vad var det jag levererade? Jag hemlevererade en drös med fin-fina tygblöjor till en trevlig familj som beställt såna av mig. Sen sl... gick jag lite planlöst i riktning mot Södra station och hann avverka en snirklig gångväg mellan små söta kolonilotter nedanför Hornsgatan som jag aldrig sett för. Låg dom här och...bara prunkade så där i största allmänhet, kom jag på mig själv med att tänka.

Väl hemma i förorten köpte jag jordgubbar. Och en röd klänning. I en tråkigt stor storlek...jag måste börja träna snart. Jaja. Sen kom jag hem och kolapsade.

Jag läser Ann Heberlein och har funderat på det här med broar idag. Jag gick under några såna. Men jag är för trött och har överkokt hjärna så jag får filosofera vidare kring det en annan gång.

Undrar om Ann Heberlein tror på Gud?

Kommentarer
Postat av: Julia

Gillar inte, menar du väl?

2008-07-25 @ 13:37:54
URL: http://juliaskott.wordpress.com/
Postat av: Rosengeranium (Parkettodlaren)

Hm, skinnväskor är jag helt för (du stiger mao. i aktning ;) ). Svart skinnväska (inköpt på billigt torgstånd, men hade jag råd skulle jag nog handla hos en väskbutik) brukar vara mitt varumärke. Med min "varsamma" hand om persedlar brukar skinn vara det enda som håller och håller sig snyggt någon längre stund.



Med tanke på krämporna läs, eller läs om, "Tre män i en båt" - den piggar upp.

2008-07-25 @ 20:39:31
URL: http://parkettodlaren.blogspot.com/
Postat av: Dykarmamma

Men där är du ju, en annan blogg, och tygblöjor har du levererat, så det finns hopp för mina ungar att få fleece mot rumpan! Vi hörs, jag har mailat dig ikväll också!

2008-08-10 @ 00:37:31
URL: http://dykarmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0